Katso elokuvia koulussa

KAIKKI SALASANAT PÄIVITETTY 14.9.2017!

KAVI tarjoaa pitkiä näytelmäelokuvia myös verkossa koulujen katsottavaksi. Elokuvatarjonnan löydät vasemmasta sivupalkista. Elokuvat on tarkoitettu katsottavaksi koululuokassa. Samat elokuvat on käytettävissä myös Koulukinon Laudatur-hankkeeseen.

Pitkän elokuvan katsomiseen tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana. Tunnukset voit tilata sähköpostiisi osoitteesta koulut@kavi.fi. Palvelu on toiminnassa koulujen toimintakauden aikana. Ilmoita samalla paitsi opettajan yhteystiedot, myös luokkasi tiedot. Elokuvakerronta-osiosta löydät lyhytelokuvia ja mainoselokuvia. Niihin ei tarvita erikseen lupia, kuten ei Elokuvapolun näytteisiinkään.

... TAI VIE LUOKKA ELOKUVATEATTERIIN

KAVI tarjoaa myös maksuttomia elokuvanäytöksiä alakouluille, yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille elokuvateatteri Orionissa Helsingissä sekä joissakin aluesarjoissaan.

KAVIn järjestämistä koulunäytöksistä löydät lisätietoa osoitteesta kavi.fi/koulut sekä ylipäätään KAVIn elokuvakasvatuksesta (kavi.fi/elokuvakasvatus). Näytöksiä on sekä kevät- että syyskaudella.

Myös Koulukinon kautta saat lisätietoja siitä, miten voit järjestää koululle oman näytöksen elokuvateatterissa. Koulunäytöksiä järjestävät myös paikalliset kulttuuritoimet ja elokuvakeskukset.