Koulujen elokuvaviikko

Koulujen elokuvaviikko tuo elokuvan koulutyöhön vuosittain lokakuussa!  Tämän vuoden elokuvat ovat Lumikuningatar ja Valkoinen peura. Molemmat elokuvat ovat syyskuusta alkaen katsottavissa Elokuvapolulla.

Elokuvaviikon elokuvat ovat Elokuvapolulla vapaasti katsottavina koko toimintaviikon ajan, muina aikoina elokuvien käyttäjätunnukset voi pyytää sähköpostitse (koulut@kavi.fi). Kaikki Elokuvaviikon materiaalit ovat koulujen käytössä läpi vuoden.

Myös aiempien vuosien elokuvat ovat myös käytettävissä Koulujen elokuvaviikona aikana ilman tunnuksia: alakouluikäisille Pikku-Ilona ja hänen karitsansa ja Pekka ja Pätkä puistotäteinä sekä yläkouluikäisillä Pojat ja Komisario Palmun erehdys. Kaikki elokuvat löydätte kohdasta "KATSO ELOKUVIA".

Elokuvaviikon lähtökohta on nettisivusto www.elokuvaviikko.fi, joka toimii opettajien ja oppilaiden tukena viikon ajan. Tapahtumaviikon elokuvat ovat katsottavana Elokuvapolulla ja elokuvakohtaiset oppimateriaalit löytyvät myös Koulukinon sivuilta www.koulukino.fi. Lisäksi järjesttiin erikoisnäytöksiä paikallisessa elokuvateatterissa yhdessä paikallisen lastenkulttuurikeskuksen kanssa.