Katso elokuvia koulussa

Elokuvapolulta voi katsoa elokuvia yhdessä koko koululuokan kesken. Vasemmassa palstassa on lista elokuvista, joita palvelussamme on tällä hetkellä. Listalta löytyy paitsi kotimaisia klassikoita myös uudempaa lyhytelokuvaa. Palvelun elokuvat on käytettävissä myös Koulukinon Laudatur-hankkeeseen.

Suomi-Filmin ja Suomen Filmiteollisuuden elokuviin ei tarvita tunnuksia vaan voit katsoa niitä vapaasti Elokuvapolulla. Lisää vapaasti katsottavia elokuvia löytyy myös KAVIn Elonet sekä Elävä muisti -palveluistaa. Elävästä muistista löytyy myös materiaalia aineiston käsittelyyn.

Tunnukset tarvitset ainoastaan elokuviin Käpy selän alla, Jäniksen vuosi ja If I Ruled -elokuviin. Ne voit tilata sähköpostiisi osoitteesta koulut@kavi.fi. Ilmoita tunnusta pyytäessäsi koulun nimi, opettajan yhteystiedot sekä oppilaiden lukumäärä.

KATSO ELOKUVIA MYÖS OSIOSSA ELOKUVAKERRONTA:
Ilman salasanoja on katsottavana elokuvia osioissa
> lyhytelokuva
> mainoselokuva
> kokeellinen elokuva ja videotaide

... TAI VIE LUOKKA ELOKUVIIN KINO REGINAAN!

KAVI tarjoaa  maksuttomia elokuvanäytöksiä alakouluille, yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille elokuvateatteri Orionissa Helsingissä sekä joissakin aluesarjoissaan.

KAVIn järjestämistä koulunäytöksistä ja elokuvakasvatuksesta löydät lisätietoa Kino Reginan nettisivuilta. Näytöksiä on sekä kevät- että syyskaudella.

Koulukinon kautta saat lisätietoja siitä, miten voit järjestää koululle oman näytöksen elokuvateatterissa. Koulunäytöksiä järjestävät myös paikalliset kulttuuritoimet ja elokuvakeskukset.